Je ontvangt onze nieuwste vacatures en blijft op de hoogte van leuke events en ander nieuws.
Job alert
0
Hier zie je jouw favoriete vacatures, zodat je deze later makkelijk kan terugvinden.
Alle vacatures
Je ontvangt onze nieuwste vacatures en blijft op de hoogte van leuke events en ander nieuws.
Job alert
0
Hier zie je jouw favoriete vacatures, zodat je deze later makkelijk kan terugvinden.
Alle vacatures

Heldere Arbeidsvoorwaarden

Samen plezier beleven aan ons werk voor de klant en de groei van onze organisatie en medewerkers, daar gaan we voor!

 • Salaris en contract

  Salaris
  We bieden je een mooi salaris dat bij jouw kennis- en ervaringsniveau past. Daarbij voelen we ons niet beperkt door vaste schalen binnen de branche. Er is geen CAO van toepassing. Wij indexeren jaarlijks de lonen, in 2023 was dat bijvoorbeeld met afgrond 6%. We kijken naar individuele prestaties. De groei in salaris heb je dus zelf in de hand, als jij laat zien dat je stappen maakt in je ontwikkeling en inzet, willen we dat graag belonen.

  Vakantietoeslag
  In mei ontvang je de vakantietoeslag van 8%

  Contract
  We investeren in duurzame relaties en durven ook een sprong in het diepe te maken. Bij ons krijg je dus al snel een vast contract. Soms al meteen en anders zeker na een jaar.

 • Flexibel (thuis)werken

  Bij ons bepaal je zelf wanneer en waar je werkt. Zo kun je zelf zorgen voor een goede werk-privé balans! Uiteraard vinden we het gewoon gezellig als iedereen regelmatig naar kantoor komt en investeert in de relaties met collega’s en in de fijne sfeer. Verder is parttime werken mogelijk voor alle medewerkers en we bewegen graag met je mee als je tijdelijk of blijvend je contracturen bij wilt stellen. Bijvoorbeeld vanwege je veranderde privésituatie of vanwege het starten of afronden van een studie.

  Lees hier hoe Alyssa zorgt voor haar werk-privé balans!

 • Vakantiedagen & tijd voor tijd

  Vakantiedagen
  Bij ons krijg je 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek. Naast de reguliere feestdagen geldt Goede Vrijdag als extra vrije dag. Wil toch liever werken op de reguliere feestdagen, bijvoorbeeld omdat je een andere feestdag vrij wilt zijn? Geen probleem!

  Tijd voor tijd
  Flexibel werken betekent bij ons ook dat je vrij bent om soms wat meer te werken en soms wat minder. Overwerken komt weleens voor, maar proberen we tot een minimum te houden. Overuren kun je vrij opnemen hoe het jou uitkomt. Uiteraard in overleg met collega’s. Wij betalen bewust geen overuren uit, omdat we liever zien dan mensen voldoende tijd overhouden voor hun privéleven en overwerken geen gewoonte wordt.

 • Bonusuitkering

  Medio april worden de bonussen vastgesteld op basis van de individuele prestaties en resultaten van WEA van het afgelopen kalenderjaar. De bonus is een percentage van het bruto maandsalaris en kan oplopen tot 100% of meer van het maandsalaris bij uitmuntende prestaties.

 • Ontwikkeling

  Wij investeren in de ontwikkeling van al onze medewerkers. We zijn betrokken bij elkaar en zien graag dat onze medewerkers open zijn over hun ambities, talenten, valkuilen en ontwikkelpunten. We hanteren expres geen educatiebudget, omdat we juist niets willen forceren of beperken. Samen kijken we wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling en om uitgedaagd te blijven. Naast leren van elkaar door middel van mentorschap, kennisdeling en team overschrijdende samenwerking, faciliteren elk jaar een aantal externe vaktechnische opleidingen maar ook trainingen gericht op soft skills. Verder geven collega’s zelf aan wat ze aan opleidingen of cursussen willen volgen, individueel of als groep.

  We vinden het belangrijk om proactief advies te kunnen geven en daarom op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo wonen onze collega’s regelmatig congressen en informatiebijeenkomsten bij.

  Wij hebben geen vaste ontwikkelpaden. We willen de focus leggen op talent en zien juist veel mogelijkheden in het feit dat collega’s met dezelfde opleidingsachtergrond zich verschillend ontwikkelen en inzetten binnen onze organisatie. We verwachten eigenaarschap van al onze medewerkers en geven veel ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van je team, onze organisatie en diensten.

  Lees hier het succesverhaal van Jim over zijn groei binnen WEA Noord-Holland!

 • Mobiliteit

  Reiskostenvergoeding
  Woon-werkverkeer, zakelijke reiskosten en kilometers ten behoeve van studie worden vergoed tegen €0,23 per kilometer. Reiskosten in het OV worden volledig vergoed.

  Autoregeling
  We bieden medewerkers de mogelijkheid om een leaseauto te rijden. De bijtelling wordt maandelijks verrekend met het salaris. Het rijden van een leaseauto is niet afhankelijk van je functie.

  Fietsregeling
  We zien het liefst zoveel mogelijk collega’s op de fiets naar het werk komen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een fiets (normale, elektrische, Speed Pedelec) te leasen. Medewerkers betalen gedurende de leasetermijn 7% bijtelling over de consumentenadviesprijs. Wij verrekenen de leasekosten met het brutosalaris waardoor medewerkers het bruto netto voordeel hebben.

 • Pensioen

  Medewerkers bouwen pensioen op bij Nationale Nederlanden. De eigen bijdrage voor medewerkers is 4% van de pensioengrondslag en wordt in 12 gelijke termijnen verrekend met het maandelijkse salaris.

 • Verzekering

  WGA-Hiaatverzekering
  Een verzekering ter aanvulling op de inkomensderving bij arbeidsongeschiktheid. Deze is afgesloten bij Centraal Beheer

  WIA-Compensatieverzekering
  Een verzekering om de extra kosten op te vangen om medewerkers in dienst te houden die 15% of meer en minder dan 35% arbeidsongeschikt zijn. Deze is afgesloten bij Centraal Beheer.

 • Studieschuld

  We hanteren een afschrijvingsregeling van 36 maanden vanaf de afstudeerdatum. Heb je nog een studieschuld bij je vorige werkgever? Doen we niet moeilijk over! Als wij het zien zitten met jou dan nemen we de schuld gewoon over.

 • Activiteiten & Feestjes

  Uitjes & Feesten
  De personeelsvereniging organiseert ongeveer twee keer per jaar een leuke activiteit. Denk aan meezingen op de Jordaanboot of een gezellige Pubquiz. Uiteraard is je partner dan ook welkom om aan te haken.

  Naast de vrijdagmiddagborrels genieten we jaarlijks van een gezellige zomerbarbecue.

  Eén keer per jaar pakken we echt uit om te tonen hoe blij we zijn met onze club mensen en wat we weer voor elkaar hebben gekregen tijdens een groot feest op een te gekke locatie.

  Vieringen
  Naast jubilarissen in het zonnetje zetten met een lekker gebakje, borrel of lunch, hebben we veel jaarlijkse vieringen. Zo bouwen we met de allerkleinsten een feestje als Sinterklaas weer in het land is, schuiven we aan het begin van het jaar met elkaar aan tafel voor een heerlijke Nieuwjaarslunch en vieren we kerst met een borrel of etentje.

  Sport
  De meesten van ons zijn sportief en vinden het leuk om samen te sporten en onszelf uit te dagen door gezamenlijk aan sportevenementen mee te doen. Denk aan de Alkmaar Cityrun, Heerhugowaard Cityrun, Marathon van Egmond, Dam tot Damloop en Mudmasters.

  Citytrip
  In het najaar 2023 zijn we voor het eerst met z’n allen op buitenlandreis geweest en het zal zeker niet bij één keer blijven.  Benieuwd naar onze fantastische trip in Valencia?

  Bekijk hier de aftermovie van onze trip naar Valencia!

Bekijk wie wij zijn

Maak kennis met onze collega’s en krijg een indruk van onze mooie organisatie en verscheidenheid aan klanten en diensten.

Kan ik je ergens bij helpen?

Bel of stuur mij een bericht, ik help je graag verder!

Nathanya Dekker-Zwart
HR-adviseur

Start jouw succesverhaal hier!

 • €5.000 – €8.000
 • Bachelor Fiscaal Recht
 • 24-40 uur
Vacature bekijken
 • €3.500 – €5.000
 • Bachelor Fiscaal Recht
 • 24-40 uur
Vacature bekijken
 • €3.000 – €4.000
 • HBO Accountancy / Finance & Control
 • 24-40 uur
Vacature bekijken
 • €5.000 – €8.000
 • Bachelor Fiscaal Recht
 • 24-40 uur
Vacature bekijken
 • €3.500 – €5.000
 • Bachelor Fiscaal Recht
 • 24-40 uur
Vacature bekijken
 • €3.000 – €4.000
 • HBO Accountancy / Finance & Control
 • 24-40 uur
Vacature bekijken